Cursos d'anglès

Tots els nivells d'anglès a la teva disposició

Els nostres cursos tenen una durada de deu mesos en total. El curs acadèmic comença el mes de setembre i acaba el mes de juny. El curs es divideix en dos semestres i els alumnes han de realitzar un mínim de dos exàmens finals durant el curs, el primer durant el mes de febrer, i el segon a finals del mes de juny. Els alumnes han de superar els exàmens per tal d’avançar a un nivell superior el curs següent.

En començar el curs els alumnes que són nous a l’aula d’anglès, han de fer una prova de nivell gratuïta, i tenint en compte el seus resultats i la seva edat, entren a formar part d’un grup d’estudiants o un altre. Les classes es fan dos dies a la setmana. Els dilluns i els dimecres, o bé, els dimarts i els dijous. Cada mes es fan un total de 8 hores lectives aproximadament i cada lliçó té una durada de 60 minuts.

Els alumnes també hauran de superar altres proves de verbs irregulars, vocabularis, etc durant el curs. També hauran de llegir un llibre durant les vacances de Nadal i examinar-se en tornar de vacances

Tots els materials que s’utilitzen a l’aula d’anglès estan enfocats a l’objectiu últim dels estudis d’anglès, aprovar l’examen oficial del First Certificate in English de la Universitat de Cambridge amb seu al British Council de Barcelona.

Segons l’article 181 de la nova llei Universitària, els universitaris catalans que comencin la carrera a partir del curs 2014-2015 hauran de demostrar coneixements d'anglès o bé d'italià, francès o alemany per obtenir el títol al final del grau. Segons la norma, els estudiants hauran d'acreditar el coneixement de l'idioma equivalent al B2, que en el cas de l'anglès correspon al First Certificate in English (FCE)

Amb nosaltres pots aprendre anglès sigui quin sigui el teu nivell, tenim tots els nivells d’anglès a la teva disposició :


Nivells d'anglès impartits a Elms School
CAE (Certificate in Advanced English)
FCE (First Certificate in English)
Pre-FCE
Intermediate
Pre-Intermediate
Elementary
Beginners
Starters

Si ja tens el First Certificate in English, ara et pots preparar amb nosaltres pel Certificate in Advanced English CAE.


oOo