• ELMS SCHOOL - SOM SOLIDARISStreets of India / Centre Antyodaya Niketan
  • Restauració Biorock del corall a Bali <br> Indonèsia Biorock Pemuteran Bay

Som solidaris

A Elms School no tan sols ens agrada ensenyar idiomes, també ens agrada transmetre valors. Els nostres alumnes aprenen idiomes per poder viatjar i relacionar-se amb persones d’altres cultures. Sovint quan viatgem pel món, ens adonem que som molt afortunats de viure a Sant Quirze del Vallès i tenir moltes comoditats al nostre abast. A Elms School ens agrada afegir el nostre granet de sorra i col•laborem amb l’ONG catalana “Streets of India”.


Sant Jordi & Charity Cinema

Durant tot el curs portem a terme diverses iniciatives solidàries per crear consciència i recordar als alumnes com en som d’afortunats tots nosaltres i així ensenyar-los que des de Sant Quirze podem ajudar a aquells qui més ho necessiten. Per Sant Jordi venem roses dolces i durant el curs, un dia qualsevol fora de classe, mirem pel•lícules en versió original i subtítols en la llengua original. Tots els diners recaptats de la venta de crispetes i begudes es dediquen íntegrament a l’ONG “Streets of India”.

India

L’any 2010 vam viatjar a la India per conèixer i ajudar al projecte Antyodaya Niketan. Allà vam donar classes d’anglès als nens orfes del centre i ens vam comprometre a donar suport a l’ONG i al projecte. Col•laborant amb “Streets of India” garantim als nens i nenes tenir accés a l’educació i a menjar almenys tres cops al dia. Al centre tenen un lloc on viure i han pogut deixar de viure al carrer.
Streets of India / Centro Antyodaya Niketan

També hem col•laborat amb la venta de calendaris a la nostra escola. Aquest últim any, les obres d’art que apareixien als calendaris, han estat creades per els nens del centre Karuna a Jabalpur.
Streets of India / Centro Kjrc Karuna


Bali

A Elms School ens agrada ajudar als nens més desafavorits i també cuidar del nostre planeta. És per això que l’any 2013 vam fer una donació al projecte de restauració Biorock del corall a Bali, Indonèsia. La nostra estructura ha creat un nou corall i amb ell nova vida.

Podeu seguir el projecte a : Biorock Pemuteran Bay


Elms School - Som solidaris


oOo